dimarts, 28 de juliol del 2015

Temps de descans

Després d'un curs especialment intens a causa dels molts canvis i projectes, ja tenim preparada la nova oferta formativa per al curs vinent. Aquesta setmana marxem de vacances amb la feina preparada. L'1 de setembre tornarem a obrir les portes i engegarem tot de projectes nous.

Entre els canvis en l'oferta, volem destacar el curs de preparació de les proves d'accés a cicles formatius de grau superior i també els nous nivells dels cursos d'idiomes de la casa que, pensant en les proves de certificació, adaptarem al Marc europeu comú de referència per a les llengües. Al mateix temps, pujarem un nivell tant en alemany com en anglès, de manera que arribarem a B2 en anglès i a A2 en alemany. L'últim projecte que esperem engegar, ja a partir de gener, és un taller per a joves. Ja us anirem parlant més endavant d'aquest taller, quan vagi quallant el què, el qui, el com i el quan. Ara només direm que ens fa una il·lusió especial, pel col·lectiu al qual el dirigim.

A partir d'avui, podeu consultar en aquest blog tota l'oferta actualitzada i la informació sobre les inscripcions als cursos.

Bon estiu a tothom, ens veiem al setembre!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada