divendres, 6 de febrer del 2015

Bona acollida a les propostes de l'associació

L'associació d'Amigues i amics del Centre d'adults segueix organitzant actes a bon ritme.

Al mes de novembre, es va fer una sortida per anar a veure Mar i cel, de Dagoll Dagom, al Teatre Victòria. Un Taller de Nadal va ser la proposta per al desembre, on Mònica Roca va guiar els assistents en una manualitat pròpia de l'època.


L’hivern és el temps de les exposicions i les visites locals. El remodelat Cau Ferrat rebrà grups de l’associació, els dies 10 i 11 de febrer, per fer una visita guiada. El mateix mes, el dia 25, serà el torn de l’exposició Jo sóc Bruno, surrealista, a l’edifici Miramar, amb una nova visita guiada, a càrrec de Maria Ferret, filla de l’estimat pintor sitgetà. 

Cau Ferrat i Maricel tornen a ser escenari d’una visita guiada, aquest cop combinant els dos museus, al mes de març, el dia 24.

Un Taller de punts de llibre junt amb una visita guiada a la Fundació Pere Stämpfli es proposaran per al mes d’abril, amb data encara per determinar. Per al 23 del mateix mes, diada de Sant Jordi, ja està en marxa i amb les localitats reservades pràcticament esgotades, l’anada al Gran Teatre del Liceu, a gaudir de l’òpera Carmen

Per al 13 de maig es proposarà una sortida d’un dia, per visitar el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, a Valldoreix, i el Museu i Monestir de Sant Cugat. Les dues visites es complementaran amb un dinar per la zona. 

Per acabar, l’associació organitzarà un Sopar de fi de curs, combinat amb alguna petita activitat encara en preparació, per al dia 11 de juny. 

Formen part de l’associació per dret propi tot l’alumnat i el professorat del Centre, més totes aquelles persones que vulguin participar en les activitats, obertes al públic en general, previ pagament de la quota anual de l’associació (de 3€). Per a més informació i inscripcions, dirigiu-vos a l’oficina del CFA Sitges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada