dijous, 14 de juny de 2012

Visita a Besalú i Banyoles

Per cloure les activitats del curs el dia 6 de juny el Centre va organitzar una visita a la vila comtal de Besalú i a l'estany de Banyoles.

El grup que va participar en la sortida estava format per una setantena de persones, entre alumnes del Centre, acompanyants i professores, i va arribar en autocar a Besalú a mig matí. Allà vam poder gaudir d'una excel·lent visita guiada de dues hores de durada per la part antiga de la vila, un dels conjunts medievals més ben conservats del país. La passejada va incloure el call, el micvé i la sinagoga, racons on conèixer la història dels jueus a la vila. També vam poder admirar l'austeritat del romànic a l'església de Sant Pere i les relíquies que es conserven a l'església de Sant Vicenç, a més d'un audiovisual molt àgil i ben explicat sobre la història de Besalú.

Després de dinar al mateix poble, l'autocar ens va portar fins a l'estany de Banyoles, on vam combinar una relaxant passejada pels entorns del llac amb un simpàtic recorregut amb el tren Pinxo, un trenet turístic que vorejant l'estany ens va acostar fins a l'església romànica de Porqueres i també fins al centre històric de la vila, tot passant pels indrets més emblemàtics.

Cap a les nou del vespre vam arribar a Sitges després d'haver gaudit d'una jornada ben completa. Esperem que us hagi agradat!

Besalú i Banyoles                          Agraïm la cessió d'aquestes imatges als assistents

1 comentari:

 1. Hola a totes les profes de l'Escola, soc l'Angels Egea, i estic mirant les fotos de Besalú (que estàn molt ben fetes per el meu gust)
  Jo vaig passar un dia molt agradable, dons el poble es molt bonic.
  Per sert que esteu molt guapas en la foto del Eco de Sitges.
  Ja era l'hora que es parles una mica de l'Escola d'Adults de Sitges, i del traball que desemvolupeu en aquesta "xarxa".
  Ja aniré mirant el vostre blog per saber les "novetats"
  Que tingueu un bon estiu, i fins aviat!!!!!!!!!

  ResponSuprimeix