dimecres, 23 de maig del 2012

Visita a l’exposició “L’art modern. Obres mestres del Cau Ferrat”


El divendres 11 de maig, una vintena d’alumnes del Centre van anar a visitar l’exposició que porta aquest títol i que romandrà oberta a l’Edifici Miramar fins al 25 de novembre. En aquesta exposició es presenten una selecció de les obres i col·lecions que Santiago Rusiñol donà en testament a la vila de Sitges junt amb el Cau Ferrat, l’edifici que les acollí i fou residència temporal de l’artista, i que actualment està tancat per dur-hi a terme obres de rehabilitació i conservació.

Els alumnes van gaudir d’una visita guiada de quaranta-cinc minuts en la que es van explicar i interpretar algunes de les obres exposades. Cal destacar el privilegi de poder admirar les obres en el marc de l'exposició, on prenen un protagonisme individual que no tenen en el seu lloc habitual al Cau Ferrat, ja que allà aquest relleu es cedeix al conjunt i a les col·leccions que caracteritzen la casa-museu.

Tant l’exposició com la visita van agradar molt a tots els assistents. Felicitem els organitzadors de la mostra i animem a tothom a visitar-la. No us en penedireu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada