dilluns, 26 de març del 2012

La formació permanent, a Sitges

Al carrer de Sant Honorat de Sitges hi ha un edifici que comparteixen dos serveis de la vila ben diferenciats. Un d'ells és Ràdio Maricel, avui dia, una institució consolidada en la vida sitgetana. L'altre és el Centre de formació d'adults, un centre encara poc conegut per una bona part de la població.

Al Centre de formació d'adults s'hi duen a terme cursos i activitats relacionats amb la formació permanent, la formació que es perllonga al llarg de la vida i que contribueix a mantenir coneixements, habilitats i competències actualitzats.

En un context com l'actual, la formació permanent i el retorn als canals educatius és una necessitat i una via per a moltes persones. Per aquest motiu, el Centre està fent un esforç per ampliar i millorar la seva oferta, i també per fer-se conèixer i arribar a tots els sectors de la societat sitgetana.

Aquest bloc és una part més d'aquest esforç de comunicació. Neix amb la idea d'anar informant els usuaris i el públic en general sobre les activitats i notícies que s'hi generin. Esperem que us agradi i que us ajudi a conèixer-nos una mica més.

5 comentaris:

  1. Soc una alumna del centre i estic molt contenta.

    ResponElimina
  2. jo soc una alumna i us puc dir que soc la persona mes feliç que es pogueu imaginar quan per qualsevol cosa no puc anar em sap molt greu no se si aprenc molt pero quan estic a l'escola se'm passen tots els mals

    ResponElimina
  3. HOLA, SOC UNA ALUMNA D'AQUESTA ESCOLA I ES LA PRIMERA VEGADA QUE ENTRO EN AQUEST BLOG, M'INTERESSA PER ESTAR EN CONTACTE AMB TOTA CLASSE DE PERSONES D'AQUESTA ESCOLA. TAMBÉ PER DOMINAR UNA MICA MÉS L'ORDINADOR, I VULL DIR QUE ESTIC CONTENTA D'ESTAR EN AQUESTA ESCOLA PER LA BONA RELACIÓ QUE TENIM ALUMNES I PROFESORS.
    DIUEN QUE ARA S'AMPLIARÀ L'ENSENYAMENT DE CARA A LA JOVENTUT DE SITGES QUE TÉ PROBLEMES PER CONTINUAR ESTUDIANT (PREPARACIÓ PER LA PROVA DEL CICLE MITJÀ), ESPERO QUE AIXÓ CONTINUI PER MOLTS ANYS.

    ResponElimina
  4. Es una sort que tinguem aquest centre, esta molt be per a les persones que tenen inquietud de aprendre mes,i una manera molt bona de fer desenvolupar el coco, estic molt contenta de venir.

    ResponElimina
  5. el centre de formacio d'adults de sitges es un lloc que la gent gran pot aprendre molt les professores son molt agradables i aprenc molt

    ResponElimina